Bytes av: Jolene

Superfin 2:a i Göteborg bytes mot Stockholm

Pris: 6819 kr 25 oktober, kl 13:24
Centrum, Göteborg, Västra Götalands län

Gradmansplatsen 3   416 63

Superfin tvåa på 63 kvadrat med nästan 3 meter i takhöjd. Lägenheten har även en stor balkong med nytt plankgolv som vetter in mot en lummig park. Balkongen har därutöver sol från lunch till kväll, och mindre insyn då lägenheten ligger på våning fem (hiss finns). Lägenheten är belägen 30 sekunder från hållplatsen Olskrokstorget, där 4 olika spårvagnar samt 1 buss tar dig överallt i Göteborg. Från centralstationen är det bara 4 minuter till Olskrokstorget, vilket gör läget fantastiskt!

Inom bara några steg från lägenheten når du även en välsorterad Ica-butik, flera restauranger, caféer, gym och butiker samt Systembolaget. I närområdet finns även populära naturområden såsom Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjön, där du kan njuta av elljusspår och fina stråk.

Hela lägenheten målades om i vitt år 2015 och har sedan dess varit med om flertalet förändringar. I kök har blandare och luckor bytts ut, och en ny spis är inom kort på plats. I badrummet har duschväggar i glas, en ny toalett och ny badrumsdörr satts in samt duschmunstycke, hängare och övriga detaljer bytts ut till fina detaljer i krom.

Dimmerbelysning har installerats i de flesta rummen. I lägenheten är alla fönsterbrädor i svart granit. Badrummet är helkaklat och har goda förvaringsmöjligheter med två badrumsskåp. I badrummet finns också handukshängare med värme. I lägenheten finns två inbyggda garderober i original samt bra förvaringsmöjligheter. Gemensam tvättstuga finns, där du snabbt kan få tider. I källaren finns ett större förråd.

Hyreskostnaden är 6819 kr i månaden. Vi önskar byta till en 1:a, 2:a eller 3:a i Stockholm. Gärna Kungsholmen, Södermalm, Östermalm, Vasastan eller Norrmalm, men samtliga förslag är av intresse. Byte önskas snarast möjligt.

Skicka meddelande eller ring ‭+46 76-348 66 71 vid intresse‬!
Boyta 63 m2
Månadsavgift 6819 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 12000 kr
Min boyta 40 m²
Max boyta Ej bottenvåning
Min antal rum
Max antal rum