Bytes av: PH

Linköping bytes mot Stockholm

Pris: 10960 kr 5 november, kl 08:34
Linköping, Östergötland

Vasavägen 13   582 20

SÖKER LÄGENHET INNANFÖR TULLARNA I STOCKHOLM.
I utbyte får du en unik lägenhet i centrala Linköping!

Här bor du i Linköpings äldsta kvarter, längst upp i fastigheten med utsikt över domkyrka, teater och fina takåsar, med endast 5 minuters promenad till Resecentrum resp. Stora Torget.

Lägenheten är en ombyggd vind med snedtak, fönsterkupor och charm. Det mesta är utöver standard så förvänta dig livskvalité i form av följande:

KÖK - köksö (ritning stämmer ej helt), stor kyl och frys, fina skåpsluckor i ljusgrått, spis med häll, kakel/klinker, stavparkett och vackra glasdörrar med spröjs. Diskmaskin (ingår i hyran).

TVÅ TOALETTER - Båda har duschhörna med glasdörrar och handduksvärmare, kakel/klinker, Stora badrummet har hörnjacuzzi. Tvättmaskin och torktumlare (ingår i hyran).

VARDAGSRUM - Stort vardagsrum i vinkel med eldningsbar öppen spis, snedtak, fönsterkupor och vanliga fönster, stavparkett och utgång till takterass.

TAKTERASS - Insynsskyddad med markis, infravärme och morgon-, eftermiddagssol där du med lätthet får plats med en matgrupp.

FÖRVARING - I lägenheten finns gott om förvaring i form av ett stort förråd samt 10 garderober. I fastighetens källare hittar du ytterligare ett förråd som tillhör lägenheten. Detta ligger separat och är inbrottssäkert då det är ett slutet rum försett med en rejäl plåtdörr. Ytterligare ett lite mindre förråd finns att hyra, vägg i vägg med detta för 190 kr/mån.

ÖVRIGT - Lägenheten är välisolerad, grannar hörs ej. Hyresvärden är stabil och en av Linköpings bästa. I fastigheten finns tvättstuga, bastu samt gemensamhetslokal som man kan boka för övernattande gäster (ingår i hyran).

PARKERING - Separat kö. I området finns boendeparkering för ca 360kr/mån.
Boyta 130 m2
Månadsavgift 10960 kr
Antal rum 4 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 14000 kr
Min boyta 90 m²
Max boyta
Min antal rum 4
Max antal rum