Bytes av: Katja

Härlig 3a i Stockholm bytes mot lägenhet i Malmö

Pris: 15289 kr 7 november, kl 19:55
Sundbyberg, Stockholms län

Humblegatan 1B   172 39

*Film på lägenheten finns länkat i beskrivningen*

Mycket trevlig, nyproducerad lägenhet med en fullständigt fantastisk terrass på ca 30 kvm! Ett större och ett mindre sovrum, stort vardagsrum med öppen planlösning, walk in closet, badrum med möjlighet att installera tvättmaskin och torktumlare och en minst sagt svårslagen terrass med två öppningar in till lägenheten.

Mysig, lugn och barnvänlig innergård med grill. Garage finns i fastigheten. Förråd finns bredvid lägenheten.

Fastigheten (med lägenheterna som var klara för inflytt december 2016) ligger 5 minuter från levande Sundbybergs centrum, även kallat nya Söder! Här finns många populära restauranger/barer, shoppingmöjligheter, parker, matbutiker av alla de olika kedjorna, second hand butiker och legendariska nattklubbar. Både pendeltåget, tunnelbanan, bussar och tvärbanan går från centrum och tar dig in till t.ex. Stockholm central på 10 minuter. Bussar till Bromma och Arlanda går regelbundet utanför portdörren.

Här är en film från just när vi skulle flytta in https://www.youtube.com/watch?v=faNmPqzK9P0&feature=youtu.be (nu är det klart på innergården och växterna har vuxit till sig)

Här bor du garanterat fantastiskt och hade det inte varit för att vi vill flytta närmre familjen hade vi inte lämnat denna pärla i härliga "Sumpan".

Vi söker en charmig lägenhet med bra läge i Malmös mysigaste kvarter. Då vi varit ordentligt bortskämda med vår terrass är en stor balkong/terrass viktigt för oss. Vi är inte stressade härifrån, det viktigaste är att det känns rätt och att vi hittar en ny pärla att bo i!
Boyta 86 m2
Månadsavgift 15289 kr
Antal rum 3 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 15000 kr
Min boyta 70 m²
Max boyta 300 m²
Min antal rum 3
Max antal rum 10