Bytes av: Tony Lindstål

2,5:a i Sköndal mycket nära centrum

Pris: 6999 kr 2 december, kl 17:14
Skarpnäck, Stockholm, Stockholms län

Bagarfruvägen 51   128 66

Stor 2:a på 69 kvm med möjlighet att göra om matsalsdelen till ett extra sovrum. Nymålade väggar i vardagsrummet, stora hallen, matsalsdelen och sovrummet. Rymligt vardagsrum med stora fönster och träparkett. Badrum med dusch med utrymme för för badkar. Handdukstork finns och badrummet har en färdig anslutning för tvättmaskin. Lägenheten är utrustad med goda förvaringsmöjligheter med flera rymliga garderober och skåp. Installation av fibernät pågår i huset. Ett källarförråd ingår.
Garage eller parkering går att hyra genom att ställa sig i kö hos Stena Fastigheter. Den gemensamma gården har en stor gräsmatta med grillplats.

OBS!
Hyran är på 7060 men har lagt den på under 7000 så vi inte missar er som söker på max 7000kr.

2 minuters promenadavstånd till Sköndals centrum där bussar går till Gullmarsplan(12 min), Farsta (10 min) och Hökarängen (8 min). 8 minuters gångavstånd till Norra Sköndals busshållplats med fler bussar till bl.a Gullmarsplan och City (12 min).

En kvarts promenad till Stora Sköndals badplats med sandstrand, pool och utomhusgym. 5 min med buss från centrum till stora Hökarängsbadet. Flera promenadvägar runt om i området med mycket grönområden.

Sökes områden:
Hägersten/Högdalen/Skarpnäck/Enskede/Bagarmossen
Boyta 69 m2
Månadsavgift 6999 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 9000 kr
Min boyta 65 m²
Max boyta
Min antal rum 2 Balkong/altan
Max antal rum