Bytes av: Sofia

3:a i Göteborg bytes mot Stockholm

Pris: 8749 kr 23 december, kl 12:12
Göteborg, Västra Götalands län

Norra Gubberogatan 22   416 63

Välkommen till denna nyrenoverade citypärla, belägen i en grön oas med stadspuls i centrala Göteborg!
(Planlösning kommer inom kort, skickar gärna fler bilder vid intresse)

På denna krokiga gata finner du en mycket välplanerad gaveltrea som tack vare flera fönster i två väderstreck badar i ljus. Inbjudande och rymlig balkong i sydvästligt läge med sol hela eftermiddagen. Modern lägenhet renoverad 2017 (trägolv och vita väggar i alla rum) i charmigt 30-tals hus med robusta väggar och tidsenlig hiss. Lägenheten har flera originaldetaljer bevarade såsom djupa fönsternischer, fönsterbrädor i kalksten, fiskbensparkett och naturligtvis en generös takhöjd. Både hall och sovrum med mycket goda förvaringsmöjligheter i inbyggda garderober som utnyttjar takhöjden. I badrummet finns golvvärme och handdukstork. Köket är helt nytt och utrustat med nya vitvaror från 2017, inklusive diskmaskin.

Närområde
Ett stenkast ifrån lägenheten finner vi populära Gubberoparken som erbjuder grönytor och lekplats samt Olskrokstorgets stora serviceutbud, caféer, mataffärer och restauranger. Goda kommunikationer till Korsvägen, Centralsationen samt grönområdena Härlanda tjärn, Delsjön och Skatås motionscentrum. Både kollektivt och bilburet erbjuder Olskroken ett bra utgångsläge för att snabbt ta sig runt i Göteborg.

Parkering
Boendekort finns att köpa som ger en tillåtelse att stå på gatan precis utanför porten samt i närområdet. Även möjlighet att hyra egen parkeringsplats ca 150m ifrån lägenheten. Bra möjligheter till besöksparkering finns både på gatan och på en närliggande lite större parkeringsplats.

Gemensamma ytor
Stort vindförråd erbjuder bra förvaringsmöjligheter. I källaren finner vi ett gemensamt cykelförråd. På entréplan finns en välutrustad tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, torkrum samt mangel. Både kompost och sopnedkast i huset för den lata, närmsta återvinningstationen återfinns ca 100m bort. Med fastighetskötarnas kontor på bottenplan i huset är hjälpen aldrig långt borta om det skulle behövas. Privat hyresvärd med flertalet fastigheter i centrala Göteborg.

Byte
Önskar byta till sommaren 2019 men är flexibla om rätt lägenhet dyker upp
Boyta 63 m2
Månadsavgift 8749 kr
Antal rum 3 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 15000 kr
Min boyta 40 m²
Max boyta
Min antal rum 1
Max antal rum