Bytes av: Magdalena

En stor 1:a i fantastiska Tallkrogen i Enskede

Pris: 4900 kr 26 december, kl 18:40
Enskede, Stockholm, Stockholms län

Hägervägen   122 39

En stor 1:a i fantastiska Tallkrogen i Enskede bredvid Skogskyrkogården på 44,5 kvm med balkong. Villaområden runt om, mataffär,gym,liten alle med affärsverksamheter(restaurang,butik) på promenadavstånd. T-bana ca 50 meter från porten.

Enskede är en trivsam plats att bo på. Området är lugnt och barnvänligt, bra promenadstråk, lekparker och skolor, badplatser på cykelavstånd, bara gångavstånd till tunnelbana. (15 min resväg till t-Centralen)

Lägenheten har stambytet badrum med plats för TM, helkaklat med fönster. Lägenheter har morgonsol. Nya fönster i hela huset med persienner och lås. Stor hall med förvaring. Nya tapeter, slipad lackad parkettgolv och nymålade luckor i köket 2018.

Hos FB kan Hyresgästen göra egna tillval för en månadskostand och det är VLU som gäller. Hyresvärden är kanon, åtgärdar allt snyggt och snabbt.
HYRA = 4900kr

ÖVRIGT:
Säkerhetsdörr, stort cykel/barnvagnsrum finns i samma hus.,det finns möjlighet till parkeringsplats, tvättstugor med moderna maskiner i husen bredvid. ICA nära samt postombud.
Boyta 44 m2
Månadsavgift 4900 kr
Antal rum 1 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 9000 kr
Min boyta 65 m²
Max boyta
Min antal rum 2 Balkong/altan
Max antal rum