Bytes av: Ella

Fin 2:a i G:a Masthugget

Pris: 4794 kr 2 januari, kl 19:24
Linnéstaden, Göteborg, Västra Götalands län

Älghagsgatan 2B   413 17

Hyresrätt i välvårdad bostadsrättsförening. Ombildningen till bostadsrättsförening skedde för 15 år sedan och jag har bott i fastigheten i 18 år. Jag har alltså ett 1:a handskontrakt och bytesrätt som vilken hyresgäst som helst.
Fastigheten är byggd 1937. Charmig och ljus lägenhet med originaldetaljer såsom spegeldörrar, framtaget trägolv i kök och sovrum samt ny gasspis och kyl/frys.
Badkar i helkaklat badrum. Det är en mycket välplanerad lägenhet på 51 m2 som känns större. vån 2, av 3. Vinds och källarförråd samt föreningslägenhet som nattgäster kan hyra dygnsvis till förmånligt pris. Balkonger under diskussion och bygglov ansökt. I hyran ingår 100 mb bredband från Comhem. Vacker gård med trädgårdsmöbler, kryddväxter och bärbuskar anlagd av trädgårdsarkitekt. Mycket lugnt och grönt område ett stenkast från slottsskogen. Jag trivs mycket bra och anledningen att jag söker större är att jag i höstas efter många år var tvungen att flytta ut från min verksamhetslokal inom vallgraven på grund av ny ägare som vill riva el. bygga om fastigheten till lyxbostadsrätter. Har nu bestämt mig att flytta min verksamhet till hemmet och behöver därför ett arbetsrum. 
Boyta 51 m2
Månadsavgift 4794 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 7500 kr
Min boyta 60 m²
Max boyta 90 m² Ej bottenvåning
Min antal rum 3
Max antal rum 4