Bytes av: Axel

Önskar byta till 5 rok i Stockholms innerstad

Pris: 12110 kr 2 februari, kl 21:58
Östermalm, Stockholm, Stockholms län

Runebergsgatan 1, lgt 1601   114 29

Härlig vindslägenhet med bästa läget i stan med närhet till både Stureplan och Odenplan och grönområden som Humlegården och Lill-Jansskogen.

Lägenheten har stora takfönster som ger ett fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck. Tyst och ingen insyn från närliggande fastigheter. Snedtak och vitputsade murstockar finns i lägenheten.

Stor hall med kliniker i entrén. Kök med matplats upp till 6 personer. Diskmaskin finns. Förråd i anslutning till köket (ej medräknat i boytan). Lägenheten har idag 3 sovrum (två större och ett mindre) och en klädkammare. Fräscht helkaklat badrum med badkar, tvättmaskin och handduksvärmare. Stort vardagsrum med fungerande braskamin. Lägenheten har genomgående vitmålade väggar och ljusa trägolv i samtliga rum. Lägenheten är på 90 kvm. Disponeras idag som fyra rum och kök, egentligen är lägenheten på tre rum och kök. Djur-och rökfri.

Barnvagnsrum nås utan trappor. Fastigheten har sopnedkast i trapphuset, porttelefon, tvättstugor med WC, grovsoprum, källare- och cykelförråd och är ansluten till COMHEM.

Värd: Timmermansordern.

Söker större lägenhet på Östermalm, Norrmalm eller Kungsholmen.
Boyta 90 m2
Månadsavgift 12110 kr
Antal rum 4 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 30000 kr
Min boyta 110 m²
Max boyta
Min antal rum 5
Max antal rum