Bytes av: Daniel

1:a i Enskede bytes

Pris: 4100 kr 10 februari, kl 22:58
Enskede, Stockholm, Stockholms län

Bollstavägen 14   122 41

Fin och mysig lägenhet i lugna Enskede, Stureby. Lägenheten ligger placerad på våning ett med enmindre balkong där du får plats med ett mindre set balkongmöbler. Tillhörandes lägenheten finns det även ett stort varmförråd samt tvättstuga i samma hus endast en trappa ned på våningsplan 0. Lägenheten har stora fönster vilket ger ett mycket bra ljusinsläpp. Badrumet är helkaklat och väggar och golv är i bra skick utan gamla skruvhål och liknande.

Lägenheten ligger endast en 10-minuters promenad ifrån Tunnelbanans gröna linje Stureby med ca: 15 minuter in direkt till city. Ett par minuters promenad från porten går även frekvent bussar mot Gullmarsplan och Älvsjö. Tack vare Sturebys placering är du snabbt ute på Huddingevägen eller E4:an vilket ger snabba resvägar. Väldigt lätt att få plats med parkering med gatan. 1-munuts promenad från porten finns även ett minilivs med bekväma öppettider till 22:00 varje dag. I närheten ligger även ICA Kvantum, Lidl, Martin Servera samt Willys för större dagligshopping.

Jag trivs fantastiskt bra i lägenheten, dock är jag i behov av ett byte på grund av jobb på norra/västra sidan av stan. Jag är därför mest intresserad av byten runt Bromma med omnejd. Jag söker åtminstånde en likartad lägenhet i storlek alternativt något större.
Boyta 25 m2
Månadsavgift 4100 kr
Antal rum 1 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 7500 kr
Min boyta 20 m²
Max boyta 300 m²
Min antal rum 1
Max antal rum 3