Bytes av: Hanna

3:a i Malmö centrum bytes mot Stockholm

Pris: 7528 kr 6 mars, kl 19:43
Centrum, Malmö, Skåne

Gustav Möllers Gata 6   211 51

Lägenheten:
Stor och modern 3:a med två nyrenoverade badrum (2018), dusch i ena och badkar i andra. Två lika stora sovrum, ett stort vardagsrum och kök med matplats. Otroligt vacker och barnvänlig gård (låst för allmänheten) med en liten lekplats och flera grillplatser.

Lägenheten har diskmaskin och det är förberett för tvättmaskin. Hyran kommer i framtiden att höjas med 350 kr per badrum efter renoveringen. Fastigheten ägs av HSB som är otroligt bra på att sköta om både inomhus-och utomhusmiljö.

Både lägenhet och område är perfekt för familjer men vi som studenter trivs också jättebra. Läget kan inte bli bättre, vi har nära till massor av matbutiker, kanalen, shopping och promenadstråk. Gångavstånd till Möllan och Folkets park med allt uteliv osv. Från hållplatsen 2 minuter bort går bussar över hela Malmö och regionsbussar som tar dig snabbt och enkelt till Lund, dit vi båda pendlat för studier utan problem.

Önskemål:
Vi söker lägenhet i Stockholm för studier hösten 2019 men vill helst flytta någon gång under sommaren. Om du behöver flytta tidigare kan det gå att ordna, hör gärna av dig! Vi kan även skicka fler bilder. Vi är även öppna för triangelbyten ifall ni har något i åtanke.
Boyta 81 m2
Månadsavgift 7528 kr
Antal rum 3 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 10000 kr
Min boyta 10 m²
Max boyta
Min antal rum 1
Max antal rum