Bytes av: ingrid

bottenvåning sökes med uteplats

Pris: 7182 kr 24 maj, kl 11:56
Hyllie, Malmö, Skåne

norrbäcksgatan 36   216 24

I Hyllie/Krocksbäck har jag en första handskontrakt på en stor rymlig fin & ljus 3:a med en 7 Meter lång balkong (inglasad kommer den bli nu under sommaren)

💜💐💜Underbara grannar 💜💐💜

Hyran 7.182kr
Kvm: 88
Våning: 4

Stor härlig kvadratisk hall där det finns 3 styck garderober samt en walk in closet och 2 styck wc:n (1 med toalett samt badkar med möjlighet att få tvättmaskin installerad om man så önskar, och en liten extra wc för exempelvis gäster)

I de stora sovrummet finns 3 styck garderober till, i köket finns det diskmaskin som ingår i hyran, varmvatten mätare är installerad. Vi har massa grönt område samt stora kullar i närheten.

Vi har massvis med olika lekplatser i alla gårdar runt omkring, Skolor + Förskolor och Affärer samt busshållplatser i närheten, med buss 8 har vi endast 2 styck busshållplatser mellan för att komma till Malmö Hyllie Stationen där du enkelt kan ta dig till antingen in mot stan eller fortsätta ut mot andra städer eller om du vill hellre resa andra sidan mot flygplatsen Köpenhamn på väg mot Danmark, och buss 34:an åker precis bakom byggnaden som åker antingen in mot Mobila-Dalaplan-Södervärn och neråt mot Värnhem eller andra sidan så kör den ner mot Limhamn.

Med buss 8:an åker vi till den stora berömda shopping centrum EMPORIA vid Hyllie station också. Imellan finns 1. Hyllie badet, 2. Hyllie sport center, 3. Malmö Arena, 4. Malmö mässa exhibition & congress centret plus mycket mera som ännu byggs samt Macdonald och Hotel, Pressbyrån.

Då jag jobbar som Dagmamma så önskar jag Byta mitt kära Hem/Daghem mot någon som också har en förstahandskontrakt på Bottenvåning med 👉uteplats👈 VIKTIGT!! & i Malmö.
Boyta 88 m2
Månadsavgift 7182 kr
Antal rum 3 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 12000 kr
Min boyta 90 m²
Max boyta
Min antal rum 3
Max antal rum 5