Bytes av: Topi

Lantlig 3a mot centralare 3a-4a.

Pris: 9500 kr 11 juni, kl 19:29
Mölndal, Västra Götalands län

Hällesåkersvägen 166   437 92

Ute i naturnära Hällesåker finnes denna rymliga tre rumslägenhet som vi nu kommit fram till att vi önskar byta mot något centralare. Lägenheten är en del av en gammal handelsbutik från 1895 fram till nittiotalet då den gjorts om till fyra bostäder. Lägenheten ifråga har en egen ingång med terass på baksidan av byggnaden och är placerad på första våningen av huset.

Lägenheten är försedd med: Egen terass som lätt kan göras till mysig uteplats. Stort rymligt kök med många förvarningsutrymmen. Två lika stora sovrum samt stort vardagsrum. Tvättmaskin och torktumlare. På motsatt sida ingången finns även ett kallförråd för det överflödiga.

Hyran ligger på 9500kr/mån och i den ingår varmvatten, värme, el och hemförsäkring. Hushållet ägs och drivs av Lindome Trädgård & Fastighet som håller till i grannhuset och har företagskontor på nedre våningen. Det betyder således att en inte har grannar under sig helger eller kvällar samt har nära till dessa om en undrar något.

Precis utanför bostaden finns busshållplats med buss som tar en in till Lindome på ca 10-17 min och därifrån går tågförbindelser till centralen med restid på ca 10 min. Parkeringsplats finns både direkt utanför dörren samt även bredvid busshållplatsen om en behöver det.

I närområdet finns massvis med naturstigar och promenadspår med bl.a badplats inom gångavstånd. Området runt vägen hit består till stor del av hästhagar och ängar och annat landsbygdsidylliskt. Det är således även väldigt tyst och stillsamt.

Vi skulle tippa att lägenheten allra bäst skulle passa för de som suktar efter ett liv på landet men som samtidigt vill ha goda förbindelser med stadslivet.

Hör gärna av er!
Hälsningar,
Topi och Björn.
Boyta 76 m2
Månadsavgift 9500 kr
Antal rum 3 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 8000 kr
Min boyta 70 m²
Max boyta Ej bottenvåning
Min antal rum 3
Max antal rum