Bytes av: Jesper

Etta bytes mot större i Sthlm eller Gbg

Pris: 4800 kr 11 september, kl 10:13
Östermalm, Stockholm, Stockholms län

Öregrundsgatan 8   115 59

Söker byta vår lilla men ljusa och fräscha etta på gärdet mot en tvåa eller större.

Lägenheten ligger på lugn gata i funkishus i område med mycket grönska, nära till själva Gärdet och Djurgården.
Huset stambyttes för 10 år sedan och då totalrenoverades kök och badrum, säkerhetsdörr sattes in men detaljer som fiskbensparkett och fönsterbräde i grönt marmor bevarades. Har även just fått nytt kylskåp.

Lägenheten ligger två trappor upp, har fransk balkong och stort fönster som släpper in bra med ljus, självklart finns vindsförråd och hiss. Tvättstuga där det är lätt att få tid och återvinningsrum finns i källaren, samt har vi just fått möjlighet att sortera kompost. Huset är väldigt lugnt med trevliga grannar och inte alls lyhört, man blir alltså varken störd eller behöver oroa sig för att störa andra. Värden är enkel att ha kontakt med och åtgärdar eventuellt problem snabbt.

Lägenheten är som sagt ganska liten på sina 23 m2 men bra planerad för dess storlek. Platsbyggda garderober i hallen, sovalkov med plats för 120 säng samt avskiljt kök.

Buss 1 går 20 meter från porten och det tar ca 5 minuter att gå till tunnelbanestation Gärdet, tre stationer till T-centralen. En Ica nära ligger 50 meter från porten, samt finns en större Ica kvantum 5 minuters promenad bort. I området finns flera restauranger och Kampementsbadet som är öppet på sommaren är nära.

Vi har trivts bra här i många år men då vi är två skulle vi behöva större lägenhet. Antingen en tvåa eller större gärna längs tunnelbanelinje söderut i Stockholm. Även tvåor eller gärna större lägenheter i Göteborg kan vara av intresse men då som del av ett triangelbyte.

Om lägenheten låter intressant, har några frågor eller bytesförslag är du mer än välkommen att höra av dig.
Boyta 23 m2
Månadsavgift 4800 kr
Antal rum 1 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 12000 kr
Min boyta 45 m²
Max boyta 300 m²
Min antal rum 2
Max antal rum 5