Bytes av: Hang

2a etage Västertorp+2a Åkersberga med uteplats

Pris: 5110 kr 1 oktober, kl 19:47
Hägersten, Stockholm, Stockholms län

Isgränd 4   129 46

Vi önskar byta en eller båda lägenheterna till en 2.5a, minst 60 kvm. Ej västerort men annars öppen för förslag. Gärna innerstan eller Bergshamra. Maxhyra 11.000kr

Isgränd Västertorp, 2a, 53 kvm, 5110kr:

Obs! Hyresvärden Stockholmshem erbjöd i maj 2019 boende i huset att ombilda sina lägenheter till bostadsrätter. Brf är bildad och vi borde få pris för lägenheterna i slutet av året. Röstning ska ske bland hyresgästerna. Ifall en ombildning blir av kan man fortsätta hyra av bostadsrättsföreningen. Hyran ska alltid förhandlas med Hyresgästföreningen för de som vill.

Unik etagelägenhet högst upp i huset på våning 8. På nedre våningen finns sovrum och på övervåningen finns allrum, toalett, kök, klädkammare och stort vindsförråd som man kommer direkt in i via lägenheten. Eftersom andra hyresgästers vindsförråd såklart inte räknas med i boytan så borde inte vår heller räknas in i boytan enligt hyresvärden. Det är snedtak i lägenheten så golvytan är större än 53 kvm.

Stambyte och renovering av badrummet gjordes 2013. Det är förberett för tvättmaskin. I köket finns det plats för diskmaskin.

2 min gångväg till tunnelbana Västertorp. I centrum finns apotek, restauranger, två matbutiker m.m. De flesta husen inkl. mitt är byggda på 50- och 60-talet och kvarteren ger en mysig känsla.

Gratis internet (1/1mbit/s), om man vill ha högre hastighet finns det många leverantörer att välja emellan via stadsnätet till bra priser.

Storängsvägen Åkersberga, 2a, 51 kvm, 6098kr

Från lägenheten tar det 3 min att gå till centrum och Roslagsbanan. Med tåget åker man in till Tekniska högskolan på 30 min. Det finns även bra bussförbindelser till Kista.

Österåker är rankad som en av Sveriges 10 superkommuner, jag kan skicka länk med info vid intresse.

Dessutom finns det hur många badställen som helst att välja mellan på sommaren om man bor här.

Lägenheten byggdes 2006 när fastigheten (som är äldre) renoverades om. Det finns plats för både badkar och tvättmaskin i badrummet. Golvvärme i badrummet. Alla fönster vetter mot gården. Möjlighet att välja nya tapeter gratis i allrummet. Stort förråd finns i anslutning till köket.

Den stora uteplatsen har (syd)östläge. Uteplatsen mäter ca 2.9x4.8m. Kan bli riktigt trevlig om man lägger trall, men jag har låtit smultronen växa fritt mellan plattorna istället.

Finns fler bilder som kan skickas.
Boyta 53 m2
Månadsavgift 5110 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 11000 kr
Min boyta 60 m²
Max boyta 125 m²
Min antal rum 3
Max antal rum 10