Bytes av: Dennis Karlsson

Modern lägenhet med disk- och tvättmaskin

Pris: 6883 kr 27 oktober, kl 23:37
Haninge, Stockholms län

Vågens Gata 439   136 61

Fin tvåa på vågens gata i brandbergen (nära handen). Lägenheten renoverades precis innan jag flyttade in för snart två år sen. Nytt och fint kök med inbygd microvågsugn och badrum men nya vitvaror. Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten. I badrummet så är det lyxigt nog golvvärme. En planlösning med snygg kokvrå som får lägenheten att kännas betydligt större än vad den är. Mycket plats för förvaring.

Utanför går snabbussar till bland annat Gullmarsplan och Stockholm C. Nära till både Handens- och Vega Pendeltågsstation. Där avgår både vanliga pendeltågen samt expresspendeltågen. Snabb och smidig trafik mellan centrala stockholm och hemmet alla tider på dygnet. Lätt att hitta besöksparkering och bör inte vara svårt att få en vanlig parkeringsplats heller.

Väldigt lugnt område, nära till flertal mataffärer och shoppingcentrums. Trevliga och tysta grannar som inte stör. Nära till grönområde, naturresevat och badplatser.

Hyra: 6883 kr

Sökes:
Söker en lägenhet närmare stan, storlek spelar ingen roll. Drömläget är vid Gärdet. Storleken spelar ingen roll utan kan absolut bo litet. Har inga problem med byteskedjor ☺️

Föredrar kontakt via SMS.
Boyta 46 m2
Månadsavgift 6883 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 9000 kr
Min boyta 10 m²
Max boyta 70 m²
Min antal rum 1
Max antal rum 3