Bytes av: Matilda

Lägenhet i Jönköping bytes mot Göteborg

Pris: 3363 kr 12 november, kl 13:01
Jönköping, Jönköpings län

Ekhagsringen 36   554 56

Lägenheten är belägen i vackra och naturnära Ekhagen, 1 min från närmsta busshållplats där bland andra 2:an går förbi som tar dig direkt till stan. Hyresvärd är Riksbyggen. Om du har bil finns det tillgång till egen parkeringsplats och det tar ca sex minuter med bil in till stan och ca tre minuter till A6. 5 minuters gång bort finns mataffär, pizzeria och konditori.

Lägenheten är rymlig med bra planlösning. Köket är i ett eget rum och badrummet är stort för att vara en etta. I köket finns bland annat bänkdiskmaskin och stor kyl och frys, och i badrum finns stort duschutrymme där ett mindre badkar skulle kunna få plats. Walk in closet + förvaringsutrymme finns, även en inbyggd garderob.

Nytapetserat i neutrala färger (grått och vitt). Golven i hallen och köket ska bytas ut inom kort. Fransk balkong och stora öppna fönster med utsikt mot norr.

Förråd samt tvättstuga finns i byggnaden. Sopsortering utanför porten.

Jag söker lägenhet i spårvagnszon i Göteborg, storlek spelar ingen roll men högsta hyran jag kan tänka mig är 15000, ifall det är en flerrumslägenhet. Jag har fast jobb i centrala Göteborg och är skötsam, djur och rökfri samt inga betalningsanmärkningar.
Boyta 35 m2
Månadsavgift 3363 kr
Antal rum 1 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 15000 kr
Min boyta 20 m²
Max boyta 90 m²
Min antal rum 1
Max antal rum 5