Bytes av: Ebba

Ljus och härlig 2a bytes mot Stockholm

Pris: 6876 kr 24 februari, kl 20:28
Linköping, Östergötland

Garnisonsvägen 29   587 50

Video genom hela lägenheten skickas vid intresse! Bilderna ger inte lägenheten rättvisa.

Vi är ett par på 25 och 27 år som ska flytta till Stockholm tillsammans från Linköping. Vi har en fantastisk tvåa centralt i Linköping med stor balkong, öppen planlösning där kvm är jämnt och bra fördelat på de olika rummen och mycket ljusinsläpp genom både stora fönster och helglasad balkongdörr. Med cykel/bil/buss är du inne i centrum på bara 5 min. Gång 10-15 min.

Köket är fräscht och stort med gott om plats för en matgrupp, med stora fönster. Stor frys och kyl plus ett stort skafferi. Köket har en diskmaskin och vanlig spis med fyra plattor. Utöver det finns det mycket förvaring i vita skåp och en mörk träbänkskiva.

Stor toalett med mörka mysiga inslag, golvvärme och handdukstork. Gott om plats för diverse inredning t.ex. hyllor eller skåp. Tvättrum finns i källaren med 2 tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare och en mangel. Det finns gott om tider och aldrig några problem med att boka.

Från vardagsrummet går man ut via den helglasade balkongdörren och det finns även stora fönster här som gör att vardagsrummet är ljust och känns öppet. Gott om plats för både soffgrupp, arbetsplats med skrivbord osv.

Hallen har två garderober att förvara t.ex. städning och större vinterjackor i. Klädhängare innanför dörren och det finns plats för både skohylla och skoskåp.

Sovrummet är också rymligt med plats för både en 180-200 säng och annat möblemang. En stor garderobsvägg med mycket förvaring.

Lägenheten ligger nära till det mesta i Linköping. 700m till universitetssjukhuset, Campus US, Apotek, Pressbyrån, Stora Coop Garnisonen, Gym (Nordic Wellness), Ekkällan mat och dryck som är en mysig kvarterskrog med många olika typer av maträtter. 2km till domkyrkan, shopping, restauranger, systembolaget m.m. 4km och 12 min att cykla till Campus Valla.

Buss finns utanför ytterdörren som går var 30e minut. 500 meter bort finns bussförbindelser till centrum (5min) och andra populära delar av Linköping med ständiga avgångar.

I källaren finns ett källarförråd som är lättåtkomligt med hiss precis utanför.

Området runtomkring är väldigt mysigt. Direkt utanför lägenheten finns det en park med fotbollsplan och en stor lekplats. Det finns mycket promenadstråk runtomkring och grönområden, det finns en å man kan promenera längs med olika distanser att vända vid och gå längs andra sidan tillbaka. De sista bilderna i annonsen är tagna i kvarteret.

Perfekt lägenhet både för att studera eller jobba i Linköping!

Hyresvärd: HSB
Exakt hyra: 6876kr då ingår internet och generöst grundpaket av kanaler där de flesta finns i HD.
Byggår: 2009
Möjlighet till parkering 350kr/månad.

Vi är redo att flytta omgående men kan även tänka oss att bestämma ett datum längre fram.
Boyta 57 m2
Månadsavgift 6876 kr
Antal rum 2 rum
Hiss
Klädkammare
Bottenvåning
Badkar
Balkong/Altan
Parkering/Garage
Önskemål & krav
Min avgift
Max avgift 10000 kr
Min boyta 25 m²
Max boyta
Min antal rum 1
Max antal rum